Home / Behandeling

Zaalsessie

Deze avonden staan in het teken van rechtstreeks ontvangen boodschappen.
Ik zal op een doeltreffende wijze mijn helderziende waarnemingen met u delen. De inhoud van mijn boodschappen worden op een nuchtere en duidelijke wijze verwoord. In een zaalsessie kunnen een bepaald aantal mensen aan bod komen, maar het staat u natuurlijk vrij om een afspraak te maken voor in de praktijk van Jonimar.

Voor informatie neem contact op

Overledenen

Contact met een overledene kan gemaakt worden via een foto.
Op deze manier kunnen onuitgesproken zaken alsnog uitgewisseld worden.
Men vraagt zich vaak af hoe het met iemand gaat.
Door contact te leggen met de overledene kunnen antwoorden van de overledene heel veel rust geven.

Conflictbeheersing

Een conflict kunt u met anderen hebben door middel van ruzie of irritatie, het is dan handig om in te zien waarom u uzelf zo aan die ander irriteert of zelfs boos wordt.
Als u heel eerlijk bent naar uzelf, dan weet u ook dat die ander een zwakke plek bij u raakt.
Daarom reageert u dan ook op die manier, puur uit zelfbescherming.
Als u nog verder in uw eigen basis duikt kom u er achter dat u op bepaalde punten niet helemaal zeker van uzelf bent, en de andere persoon laat u precies zien waar dit zit.
Het komt er dus eigenlijk op neer dat uw irritatie over de ander uw eigen uitdaging inhoud, of heel simpel gezegd, de zwakke plek bij uzelf moet u sterker maken.Een conflict kunt u ook met uzelf hebben door kwaad op uzelf te worden als er iets fout gaat, of u vindt dat u niet goed genoeg functioneert.
Het gevolg is, dat u zich dan niet helemaal lekker voelt.
Dit heeft heel veel te maken met uw eigen zelfrespect.
Misschien is het handig in zo’n situatie te bekijken waar u nou wel precies goed in bent.
Dat kost minder energie dan alle negatieve kanten van uzelf steeds weer naar boven te halen.Dit alles is natuurlijk niet altijd even gemakkelijk om het bij uzelf op gang te zetten.
Het kan handig zijn om bepaalde gevoelens onder woorden te brengen, dat is voor iedereen niet altijd even gemakkelijk .Mijn inbreng hierin kan zijn dat ik door middel van mijn helderziendheid precies doorkrijg waar het probleem zit.
Ik geef u dan genoeg gereedschap mee om zelf aan de slag te kunnen.
Mijn ervaring daarin is dat mensen het heel prettig vinden, als ze zelf de macht hebben om hun eigen situatie beter onder controle te krijgen.
Dit betekent dat men zich niet afhankelijk van mij hoeft op te stellen.
Ik ga niet met uw probleem aan de slag, dit doet u zelf.
Het kan best wat emoties los maken, maar daar is voor de rest niks mis mee.

Workshops

De Lenormandkaarten en je intuïtie.

De workshop bestaat uit zes avonden van twee uur, en de groep telt maximaal tien personen.

Het kaartleggen komt uitgebreid aan de orde, maar daarnaast besteden wij ook veel aandacht aan het intuïtiviteitsgevoel.

De eerste les is natuurlijk een kennismaking met uw mede cursisten en tevens wordt er een tipje van de sluier opgelicht van de wereld van het kaartleggen.

We gaan met de kaarten aan de gang, maar om het invoelingsvermogen te activeren werken we ook met foto’s, voorwerpen en vraag ik de cursisten, als het kaartleggen meer onder de knie is, iemand uit te nodigen als proefkonijn.

Kosten workshop, voor 6 avonden van 2 uur, inclusief werkmap en Lenormandkaarten € 175,–

Individueel consult

U kunt een afspraak maken voor een individueel consult, hierbij krijgt u op maat een oplossing voor uw probleem.

Als u wilt kan ik het gesprek opnemen en daarna op een zelf meegebrachte USB-stick zetten, u kunt ook het gesprek opnemen op uw mobiele telefoon, zodat u thuis nog eens rustig kunt luisteren.

Het consult duurt ongeveer een uur, ik begin altijd zonder informatie en ga gewoon praten en u krijgt op die manier allerlei informatie en gereedschap aangereikt, waar u dan weer mee aan de gang kunt om uw problemen op te lossen.

Op deze manier hoeft u achteraf uzelf ook niet af te vragen heeft Joke dat nu gezegd of heeft ze die informatie van mij.

Deze manier van werken is heel zuiver en u weet naar aanleiding van deze informatie of u het juiste gereedschap heeft meegekregen om iets aan uw probleem te doen.

Achteraf mag u natuurlijk altijd nog vragen stellen als u dat nog nodig vindt.

Consultprijs : € 70,- per consult

Annuleringen dienen uiterlijk 24 uur van te voren doorgegeven te worden, anders worden de kosten van het consult bij u in rekening gebracht.

Telefonisch consult

Dit werkt hetzelfde als een privéconsult, het enige verschil is dat we niet live bij elkaar zitten, maar in een telefonisch gesprek gaan. Wat ik nodig heb is een digitale foto en een telefoonnummer om een afspraak te maken.

De consultprijs van € 70,- moet voldaan zijn op Postbank rekeningnummer NL28INGB0006206934 t.n.v. J. Heemeijer te Slootdorp.

Als aan alle voorwaarden voldaan zijn bel ik u om een afspraak te maken wanneer u mij kunt bellen voor het consult. Ook hier begin ik zonder informatie vooraf, eventuele vragen kunt u altijd achteraf nog stellen.